Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A Truper márkáról

A Truper márkáról A Truper története 50 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az egyik jó nevű Mexikóváros melletti kis műhelyben kéziszerszámokat kezdtek el gyártani mint pl: kalapácsokat, csákányokat, kőműveskanalakat, bilincseket!

A következőkben a Truper márkanevet és a mögötte rejlő minőséget szeretnénk bemutatni, vásárlóinkkal ismertetni. A Truper márka által jelzett szerszámokat nem csak elsősorban barkácsolóknak ajánljuk, hanem azoknak az iparosoknak - autószerelőknek, épületgépészeknek stb. - akik nem engedhetik meg maguknak a gyenge minőségű szerszámok luxusát. Nekik olyan eszközökre van szükségük, amik mindent kibírnak, nem törnek, nem kopnak, nem hajlanak meg, hanem hosszú évekig kiszolgálják a szerszám tulajdonosát. Ezek persze nem a legolcsóbbak, de a jó szerszámot meg kell fizetni. Van azonban a kollekcióban egy-két olyan termék, ami az igényes amatőr figyelmét is felkelthetik, akik - ha nem is strapálják agyon eszközeiket, de szeretik a jó szerszámot, és áldoznak érte. Néhány ügyes kis kollekcióért nem is kell megfizethetetlen összeget adni.

A Truper története 50 ével ezelőtt kezdődött, amikor az egyik jó nevű Mexikóváros melletti kis műhelyben kéziszerszámokat kezdtek el gyártani mint pl: kalapácsokat, csákányokat, kőműveskanalakat, bilincseket és satukat Herna néven. Korábbi cégük piacát, a professzionális felhasználókat célozták meg, kiváló minőségű kéziszerszámok gyártásával. A cég filozófiájában azonban megjelent egy új elem is: továbblépni a megszokott, általánosan használt szerszámokon, újítani azokon a területeken, ahol korábban el sem tudtunk képzelni mást. Nyilván ennek is köszönhető, hogy a Truper Mexikó illetve világszerte több mint 30 országban vezető piaci szerepet tölt be , köztük is kiemelkedő az Amerikai Egyesült Államok - a recesszió ellenére - is rendkívül gyors ütemben fejlődik, számos jól ismert nevű márkát maga mögé utasítva. Persze amikor az ember kézbe veszi a Truper néhány különlegességét, akkor úgy érzi, hogy az új megoldás kézenfekvő, nem is érti, eddig miért nem jutott eszébe senkinek. Az előnyök azonban önmagukért beszélnek.

A másik különlegesség pedig a képeken valószínűleg egyáltalán nem látszik, de ha kézbe vesszük a szerszámot, akkor már sejtjük, bár csak az évek alatti használatával bizonyosodhatunk meg róla: ez a minőség. A Truper kínálatában gyakorlatilag megtalálható a kerti szerszám, mint ásó, lapát, gereblye, ágvágó..stb. és kéziszerszám ipar szinte teljes választéka; szerelőkulcsok, hajtókarok, fogók, vágószerszámok stb. Az általános bemutatás helyett inkább néhány különlegességet emelünk ki, melyek leginkább megkülönböztetik a Truper-t a többi gyártótól.

A Truper állítható villáskulcsainak jellegzetessége, hogy - túl az ideális geometriai és ergonómiai kialakításukon - a szokásosnál 20 %-kal nagyobb a nyitható pofatávolságuk, trapézmenetes orsójuk pedig nagyobb szorítóerőt biztosít. A pofák szabadalmaztatott marással készültek, és a pofaállítást gravírozott metrikus skála teszi könnyebbé. - a nyél TPE borítása biztos fogást biztosít, e mellett pedig minden olajos, oldószeres behatásnak ellenáll. Minden szerszám anyaga nagy szilárdságú, és rendkívül ellenálló. A masszív, racsnis forgatókarok egy darabból kovácsolva, a legjobb S2 ötvözött acélból készülnek, mint ahogyan a racsnik darabjai, és a csavarhúzóbetétek is. A dugókulcsok és a tartozékok anyaga 61CrV5króm-vanádium acél, amelyet extra edzéssel tesznek ellenállóvá, ezért e szerszámok szinte elnyűhetetlenek. A kulcskészletek nagy része egyébként hagyományos matt felületkialakítású, de esztétikailag is különös élményt nyújtanak a tükör polírozott készletek. Egy-egy kulcskészlet olyan szép, hogy kifejezetten ajándéknak szánt díszcsomagolásban is kaphatók. A krómozott díszcsomagolású kulcskészletet valószínűleg bármelyik barkácsoló szívesen fogadná, aki szereti a minőségi szerszámokat.

forrás:http://sajto.rongo.hu/1592-Tobb-mint-50-eves-tapasztalattal-igenyes-keziszerszamok-profiknak.html#.XGP-nFVKiUk