Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Gyakran ismételt kérdések

Rendelés után mikor kapom meg a csomagom?

A rendelés leadása után ellenőrizzük a raktárkészletet és amennyiben minden termék raktáron van, 2-3 munkanapon belül futárszolgálatnak átadjuk a csomagot. A futárcég 1-2 munkanap alatt kézbesít, így a megrendelését 3-5 munkanapon belül kapja kézhez. Hiányos raktárkészlet esetén a megrendelés feladása 5-6 munkanapon belül megtörténik, az ügyfelet pedig tájékoztatjuk, amennyiben hosszabb szállítási idő várható! 

Hogyan értesít a futárcég az kézbesítés időpontjáról?

A futárcég e-mailt küld Önnek a kézbesítést megelőző napon, majd a kézbesítés reggelén újabb e-mailben tájékoztatja a várható kézbesítés idő intervallumáról és a fizetési lehetőségekről. Az e-mail tartalmaz egy linket egy esetleges kézbesítési dátum módosításhoz is, de a futár telefonszámát is feltüntetik, akivel személyesen egyeztethet.

Továbbá SMS értesítést kap a kézbesítés reggelén a fent említett lényeges információkról.

Közvetlenül kézbesítés előtt pedig várhatóan a futárkolléga felhívja Önt telefonon, hogy érdeklődjön arról, hogy a szállítási címen tartózkodik-e és hogy viheti-e a csomagot.

Hogyan kapom meg a számlámat?

A számlát a futárnak átadás napján kiállítjuk és e-mailben elküldjük a megrendelésben megadott e-mail címre.

Mi a teendő, ha hiányos csomagot kaptam?

Kérjük mielőbb vegye fel a kapcsolatot a webáruház kollégájával (+36-30-930-5224, truperservice@gmail.com) és jelezze a problémát. A webáruház hibája végett történő újbóli kézbesítés minden esetben díjmentes!

A terméket szerdán rendeltem, de már a hétvégén szükségem lenne rá. Hogyan kaphatnám meg addig?

Amennyiben nem tud vagy nem szeretne 5-6 munkanapot várni a csomagjára, kérjük ezt a rendelés feladásakor megjegyzésben vagy a megrendelés feladás után e-mailben jelezze felénk. Ilyen esetben egy extra szállítási díj fejében előre vesszük megrendelését és lehetőségtől függően még aznap vagy másnap átadjuk futárszolgálatnak. A gyorsított eljárásban kiküldött csomagok szállítási díja 3500 Ft, amit a megrendelés feldolgozás során módosítunk. Express szállításnál nincs lehetőség banki előreutalásra, csak utánvételre!

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy így is 1-2 napos kézbesítéssel számoljanak.