Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program Gyűjtse a forintokat és váltsa be fix kedvezményre! - visszatérő vásárlóinknak egyedi kedvezményes rendszer

Törzsvásárlói programunkat visszatérő vásárlóink részére indítottuk, hogy hűségüket külön kedvezménnyel tudjuk honorálni.

Ezt a programot kifejezetten kivitelezőknek és cégeknek alakítottuk ki, de magánszemélyek is részt vehetnek benne. 

A program 2019.01.01-től indul. 

A kedvezmény rendszere:

Egy vásárló megrendeléseinek végösszegét gyűjti és az előre meghatározott limit átlépése után, minden további vásárlásának végösszegéből %-os kedvezményben részesül.

A limitek: 

  1. 500.000 Ft-tól 3% kedvezmény minden további vásárlásból
  2. 1.000.000 Ft-tól 5% kedvezmény minden további vásárlásból
  3. 1.500.000 Ft-tól 8 % kedvezmény minden további vásárlásból

A kedvezmény beváltásához egy személyre szabott egyedi kupont kell megadni a pénztár folyamat során (kuponkód űrmezőben). Aki az első limitet átlépte, megrendeléséhez tartozó e-mail címére fogja megkapni az egyedi kódját, amit minden további vásárlásánál meg kell adnia a kedvezmény érvényesítéséhez. A kedvezmény a webáruházban található összes termékre beváltható. A következő szintnél az egyedi kód változatlan marad, a kedvezmény mértéke automatikusan emelkedik. Amennyiben vásárlása során elfelejtette megadni kuponkódját, ügyfél szolgálatunkon jelezheti azt és utólag rögzítésre kerül a kedvezménye. A már kiszállított és/vagy kifizetett megrendelésekből utólag nem áll módunkban a kedvezményt érvényesíteni.

A programban való részvétel feltétele, hogy a vásárló 2019.01.01 után kiállított számlákkal igazolja az első szint teljesítését. A számlaszámok megadása elegendő. A Truperszerszám.hu csapata ezután ellenőrzi a feltételek teljesülését és elkészíti az egyedi kódot és e-mailben elküldi a vásárló részére. 

A törzsvásárlói programban résztvevőkre a mindenkori szállítási feltételek vonatkoznak. 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a törzsvásárlói programmal kapcsolatban, keressen minket a truperservice@gmail.com vagy a 30/300-1221-es telefonszámon.